FØLG MED

VI HAR FÅET NY KUNSTGRÆSBANE – Ta' med til åbningsstævne!

Vi inviterer gamle Lomborg-elever op på skolen til en sand fodboldfest lørdag den 24. august kl. 11.00!

Kom og vær med til at indvie vores nye kunstgræsbane. Du kan tilmelde et 7 mands hold i herre eller damerækken, eller du kan komme og heppe og hygge sammen med dine gamle efterskolekammerater. 🙌🏼 Elevforeningen sælger pølser og fadøl hele dagen.

Ses vi? ⚽️

Tilmeld dit hold på linket på vores Facebook-side! ✌🏼

#fodboldstævne #lomborg #lgi #gamleelever #kunstgræsbane
Udekøkkenet fik sin frokostdebut i dag ☀️
Så fik vi taget første spadestik til vores nye kunstgræsbane, og selvfølgelig blev det gjort af Flemming i en kæmpe gravemaskine 👍🏻
📻 VI SKAL I RADIOEN! 📻

I morgen kan du høre, hvordan livet er som ansat på Lomborg Gymnastik- og Idrætsefterskole. Vi har nemlig inviteret “P4 på job” indenfor til en snak om stort og småt. Følg med på DR P4 Midt/Vest fra kl. 6.05 og frem til kl. 10.