fbpx

  Tilmelding til Lomborg Gymnastik- & Idrætsefterskole

  Inden du endeligt er tilmeldt Lomborg Gymnastik- & Idrætsefterskole, skal følgende være på plads:

  1. Vi skal først have en tilmelding fra dig og dine forældre. Den skal du sende online til os ved at udfylde formularen herunder.

  2. Når vi har modtaget tilmeldingen, vil du i løbet af et par dage modtage en skriftlig bekræftelse på, at vi har modtaget denne. I brevet vil det fremgå, om LGI har plads til dig som elev, eller om du er kommet på en eventuel venteliste.

  3. Du er først endeligt optaget som elev, når vi har registreret indbetalingen af indmeldelsesgebyret på 500,- kroner på kontonr. 7730 6992163. Husk at angive elevens navn ved indbetalingen.

  OBS! Det er omkostningsfrit at komme på venteliste.

  Der er venteliste for 9. klasse i skoleåret 23/24.

  Elev oplysninger

  Tilmeldings info & ønsker  SpringgymnastikRytmisk gymnastikFodboldHåndboldDesigneSport


  Primær kontakt oplysninger for bopælsforælder/Værge

  Øvrige forældre/værger eller bedsteforældre der ønsker at modtage nyhedsbrev kan tilmelde sig her


  Forældre/værge oplysninger

  Kontaktoplysninger (mor)

  Kontaktoplysninger (far)

  Kontaktoplysninger (evt. værge)

  Øvrige oplysninger


  Lejrskole

  Lejrskole

  4 år siden

  Kære forældre til elevhold 19/20

  I går havde vi som andre efterskoler i Danmark, åbent hus. Det var en dejlig aften med masser af nysgerrige besøgende. Og endnu engang må jeg rose jeres børn som skolens bedste ambassadører. De gjorde et kæmpe stykke arbejde, hvad enten det var som rundvisere eller som deltagere på forskellige linjefag. Og de solgte skolen rigtig flot med udelukkende rosende ord fra de besøgende.

  Og så er det jo lige før, vi stiger på bussen og drager mod Østrig. Og vi glæder os. I skal nok få et par nyhedsbreve dernede fra. Og i kan også følge med på facebook. Er der brug for kontakt til os på turen, kan I få fat på mig på mobilnr. 40335400.

  Vi er hjemme igen onsdag d. 15. januar. Præcis hvornår er lidt svært at sige endnu, men det skal eleverne nok informere Jer om når vi sidder i bussen på vej hjem. Indtil videre er vi i Danmark igen om eftermiddagen (ved 14 tiden). Da der er forlænget weekend med tandlægedage torsdag og fredag skal eleverne jo hjem. Der vil blive mulighed for, at de kan blive sat af i Vejle, Herning, Holstebro eller kører med helt til Lomborg, hvor de også kan hentes. Hvis de nu har rigtig meget, de skal have med hjem på forlænget weekend.

  I næste uge vil I få en invitation til “søskendeweekend” d. 31. januar – 1. februar. Her har eleverne mulighed for at invitere søskende op på skolen til en enkelt overnatning samt fælles aktiviteter. Mere om programmet samt tilmelding i næste uge. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

  Alt for nu. Vi drager sydpå og ses i næste uge.

  Nyheder

  Følg med i hvad der sker på skolen.

  Nyhedssiden opdateres jævnligt, så det er nemmere for forældre og andre interesseret at følge med i hvad der sker.

  Se alle nyheder