fbpx

  Tilmelding til Lomborg Gymnastik- & Idrætsefterskole

  Inden du endeligt er tilmeldt Lomborg Gymnastik- & Idrætsefterskole, skal følgende være på plads:

  1. Vi skal først have en tilmelding fra dig og dine forældre. Den skal du sende online til os ved at udfylde formularen herunder.

  2. Når vi har modtaget tilmeldingen, vil du i løbet af et par dage modtage en skriftlig bekræftelse på, at vi har modtaget denne. I brevet vil det fremgå, om LGI har plads til dig som elev, eller om du er kommet på en eventuel venteliste.

  3. Du er først endeligt optaget som elev, når vi har registreret indbetalingen af indmeldelsesgebyret på 500,- kroner på kontonr. 7730 6992163. Husk at angive elevens navn ved indbetalingen.

  OBS! Det er omkostningsfrit at komme på venteliste.

  Der er venteliste for 9. klasse i skoleåret 23/24.

  Elev oplysninger

  Tilmeldings info & ønsker  SpringgymnastikRytmisk gymnastikFodboldHåndboldDesigneSport


  Primær kontakt oplysninger for bopælsforælder/Værge

  Øvrige forældre/værger eller bedsteforældre der ønsker at modtage nyhedsbrev kan tilmelde sig her


  Forældre/værge oplysninger

  Kontaktoplysninger (mor)

  Kontaktoplysninger (far)

  Kontaktoplysninger (evt. værge)

  Øvrige oplysninger


  Premiereopvisning

  Premiereopvisning

  4 år siden

  Kære forældre til elevhold 19/20
  Som overskriften antyder, nærmer vi os et af de absolutte højdepunkter på LGI, premieren på årets gymnastikopvisning. Og som forældre til vores dygtige elever skal I selvfølgelig være de første til at se det. Derfor er I inviterede til
  Premiereopvisning på LGI fredag d. 21. feb. kl. 14.30
  Vi er selvfølgelig som altid spændte, og lidt stressede, men vi skal nok nå det og I har noget at glæde jer til. Så har I tid og lyst på fredag, er I meget velkomne. Der vil også være en kop kaffe og en småkage i forbindelse med arrangementet.
  Er I forhindrede, bliver der jo rig lejlighed til at se opvisningen mange andre steder. Der er dog et enkelt arrangement, der er lukket for forældre og det er “Sekskantstævnet”. Det er et fælles arrangement vi har med vores naboskoler og den dag kommer der ca. 800 andre elever, så der er ikke plads til folk udefra. Men tjek opvisningsplanen på hjemmesiden.
  I forbindelse med turneen er det vigtigt at understrege, at alle opvisninger er obligatoriske for eleverne. Er man skadet er man selvfølgelig med rundt alligevel og bidrage med godt humør og opbakning.
  I får en nærmere plan og lidt teknikaliteter for de to turneweekender senere.Til slut skal jeg blot nævne 3. elevfest, der løber af stablen d. 28. feb. Der vil som altid en af de nærmeste dage komme en doodle rundt, hvor I kan melde jer til som pizzasnegle/pølsehornsbagere eller som forældrehjælp på aftenen. Desværre er der lige kommet endnu et afbud fra en af de fire forældre, der er i planlægningsudvalget. Derfor kunne det være fantastisk, hvis der var en af jer andre, der kunne afse tid til at hjælpe i udvalget. I kan skrive/ringe til mig, hvis I har mulighed for at træde til.Alt for nu. Håber at se rigtig mange af jer på fredag.

  Nyheder

  Følg med i hvad der sker på skolen.

  Nyhedssiden opdateres jævnligt, så det er nemmere for forældre og andre interesseret at følge med i hvad der sker.

  Se alle nyheder